База GTA Petroleum работи оперативно, реализирайки продажби на дизелово гориво без биокомпонент Е5 на земеделски производители и дизелово гориво с биокомпонент Б6 на крайни потребители – транспортни компании, строителни компании, пътно-строителни компании, бензиностанции и други.

Считано от 1995 г. доставяме горива на едро на територията на цялата страна, като доставките се осъществяват както от Петролна база Бяла, така и от други петролни бази в страната.

GTA Petroleum доставя висококачествени продукти до обекти на клиентите си в градовете София, Русе, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Добрич, Плевен, Видин, Благоевград и други.

GTA Petroleum предлага отлични ценови условия и гъвкава форма на разплащане на клиентите си.

Дългогодишното ни партньорство с над 15 юридически лица осъществяващи транспорт на горива на територията на страната и групирането на доставки ни дава възможност да предоставим конкурентни цени за превоз на горива на нашите клиенти.

Допълнителна информация и оферти могат да бъдат получени след официално запитване на имейл office@gtapetroleum.com и/или телефон +359 882 42 56 70, +359 899 444 100

.